Het Kadehuis

Het Kadehuis wordt een plek voor alle Arnhemmers en krijgt een prettige identiteit en levendigheid. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. We maken met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt. En met groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien én goed voor de duurzame stad.

Appartementen

Alle appartementen zijn verkocht en de bouw is inmiddels in volle gang. Bekijk de online brochure of neem een kijkje in de 360 graden vogelvlucht. Hier kan je zowel van buiten als binnen ervaren hoe het wonen in Het Kadehuis straks zal zijn!

Commerciële units

In de plint van Het Kadehuis komen aan de Trans, Nieuwstraat en Rijnkade diverse commerciële units. De commerciële units zijn flexibel in te vullen en zijn hoog en licht ontworpen. De grootte van de units varieert van circa 59 m² tot 521 m² bruto vloeroppervlakte (BVO) waarvan aan de zijde van de Rijnkade met mogelijkheid tot terras. De units zijn geschikt voor diverse Arnhemse ondernemers zoals horeca, (maatschappelijke)dienstverlening, werkplekken, atelier- en expositieruimten of een mobiliteitshub. Bekijk hier de online brochure voor meer informatie of schrijf je hier in als belangstellende.

Het DNA van Wonen in het Kadehuis

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Evenementen

Naar alle Evenementen

Momenteel zijn er geen geplande evenementen, wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en toekomstige evenementen? Meld u hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Naar alle Evenementen

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan
Naar het Plan

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hebben alle appartementen een buitenruimte?

    Hebben alle appartementen een parkeerplaats?

    Wat komt er in de commerciële plint?

    Komen er ook huurwoningen?

Naar Veelgestelde Vragen

Makelaars